Samsung covers - Køb et cover til din Samsung mobil | Fonecase (2023)

Det sydkoreanske firma Samsung er kendt over hele verden for deres kvalitetsprodukter. Samsung blev grundlagt i 1938 og fik hurtigt en stor markedsandel på flere markeder inden for teknologiske produkter. I dag er de måske mest kendte for deres håndholdte enheder som smartphones og tablets, men de producerer også produkter som fjernsyn og hårde hvidevarer.

Uanset hvilket Samsung produkt du køber, får du en unik kombination af design og hardware. Deres vision er at skabe nytænkende produkter, der med deres innovative teknologi kan skabe kreative løsninger til hverdagens udfordringer. Deres fokuserede vision for fremtiden har også haft gode resultater. For eksempel er hver tredje fjernsyn i Norden af Samsung.

Samsungs smartphones

Brandet Samsung er et af verdens hurtigst voksende. Verdens øgede kendskab til Samsung og deres produkter har selvfølgelig også gjort dem til en af de store spillere, når det kommer til markedet for smartphones. Samsung udvikler mange af deres teknologier selv, hvilket gør deres smartphones særlig innovative.

Siden deres første smartphone ramte markedet i 2008, har Samsung udviklet over 60 modeller. I dag er det nok Galaxy S-serien, som flest kender og bruger. Samsungs popularitet på smartphonemarkedet kommer blandt andet fordi, deres mobiler er nemme at personliggøre og skræddersy, så de passer dine behov. Det kommer også af, at Samsung har smartphones med både Android og Windows styresystemer.

Hvorfor er et Samsung cover nødvendigt?

Når du har investeret i en smartphone fra Samsung, er det en god idé også at købe et Samsung cover. Som de fleste smartphones er en Samsung smartphone også meget udsat i forhold til ridser og revner i skærmen. For at undgå disse skader kan du købe et Samsung cover.

(Video) Det BEDSTE Cover Til Din Samsung Telefon!

Med et Samsung cover kan du beskytte bagsiden og kanterne på din mobil. Vil du have optimal beskyttelse, kan du også købe et skærmbeskyttende produkt. På den måde får du beskyttet alle sider af din mobil. Ved at investere i et Samsung cover kan du undgå dyre og ubelejlige skærmreparationer.

Cover til Samsung smartphones

Et Samsung cover kan se ud på mange måder. Det vil også sige, at du kan finde et der matcher dine behov og ikke mindst din smag. Med et cover til Samsung kan du holde din smartphone pæn og fri for grimme skrammer.

Udover at holde din smartphone flot og som ny, kan et Samsung cover også beskytte den mod mere ødelæggende skader. Store revner i skærmen kan være en stor forhindring, når du ønsker at bruge din smartphone. En udskiftning af skærmen kan være en dyr affære, der nemt og enkelt kan undgås med et Samsung cover.

Fordele ved Samsung cover

Et Samsung cover kan beskytte din smartphone mod ridser, skrammer og hverdagens slitage. Men udover de store økonomiske fordele så kan et Samsung cover også give dig en masse designmæssige fordele. Er du for eksempel træt af Samsungs eget design? Så kan et cover give dig lige præcis det look du ønsker.

Et Samsung cover kommer i et utal af udgaver, både når det kommer til farve, mønstre og materialer. Du kan derfor helt selv vælge, hvilken stil dit cover skal have. Vi har gjort det nemt for dig at finde det helt rigtige Samsung cover på vores hjemmeside. Søg på en bestemt smartphonemodel eller brug vores smarte filtre til at finde dit drømmecover.

Find det rette Samsung cover

Når du har besluttet dig at købe et Samsung cover, handler det også om at finde det helt rigtige. For at finde det rette cover til dig og dine behov, er der flere ting du kan overveje. Det er for eksempel en god idé at tænke over, hvordan du bruger din smartphone. Det kan have stor betydning i forhold til hvor meget beskyttelse et Samsung cover skal give dig.

Derudover kan coverets materiale og type også betyde meget, i forhold til hvilke egenskaber du har til rådighed. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at finde et cover der designmæssigt matcher din stil og smag. Brug vores smarte filtre til at finde bestemte typer eller materialer og se det store udvalg af Samsung cover.

(Video) MyTrendyPhone / Original Samsung Galaxy A51 Silikone Cover EF-PA515

Hvilken type passer til dig?

Hvilken type af Samsung cover der passer til dig, kan komme an på flere ting. Skal det være let og hurtigt at montere, så er et klassisk snap-on cover måske lige dig. Vil du gerne have flere funktioner med i dit Samsung cover? Så kan et flipcover med indbygget kortholder være det helt rigtige.

Derudover kan du også finde et vandtæt cover, der giver dig ekstra beskyttelse, hvis du ofte bevæger dig ude eller er tæt ved vandet. Der er mange praktiske løsninger, hvis du er et aktivt outdoor-menneske og gerne vil passe på din smartphone, mens du har den med på farten.

Et design der matcher

Når du har fundet den type af Samsung cover der, passer til dig, er det også vigtigt, at du finder et design, der matcher din generelle stil og din smag. Ved at starte din søgning ved en covertype kan du hurtigt danne dig et overblik over hvilke designs, der er tilgængelige inden for de forskellige covertyper.

Skal dit Samsung cover være minimalistisk og smart? Eller skal det være farverigt og med et sjovt mønster? Uanset hvad du er til, har vi samlet et godt udvalg af covers, der passer til enhver smag. Hos FoneCase kan du finde et cover, uanset hvilke ønsker du har til designet af dit Samsung cover.

Det rigtige materiale

Hvilket materiale dit Samsung cover skal være i, kan komme an på mange ting. Materialet kan nemlig betyde meget i forhold til, hvilke egenskaber dit cover har, samt hvordan dit cover ser ud. For eksempel har et lædercover et bestemt look. Samtidig giver det god beskyttelse mod ridser og skrammer.

Skal dit Samsung cover derimod være mere stødabsorberende, er et silikonecover måske en bedre idé. Et silikonecover kommer også i mange forskellige farver og med mange mønstre og motiver. Her er der altså en god chance for at finde et, der matcher dine behov og din smag.

Skærmbeskyttelse til din Samsung

Et godt Samsung cover kan beskytte din smartphone mod mange ting. Hvis du taber den, er kanterne beskyttet mod slaget. Og bagsiden er godt beskyttet mod ridser og slitage, der uundgåeligt kommer i hverdagen. Men mange cover lader en vigtig del af mobilen være ubeskyttet. Skærmen er nemlig ofte ikke dækket af et almindeligt cover.

(Video) MyTrendyPhone / Original Samsung Galaxy A41 Silikone Cover EF-PA415

Du kan købe et Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse, men det kan også begrænse dig, i forhold til hvilke cover muligheder du har. Den mest populære løsning er at montere skærmbeskyttelse. Den beskyttende film kan beskytte din skærm, hvis du skulle være uheldig og tabe din smartphone ned på en hård overflade.

Hvad er skærmbeskyttelse?

Skærmbeskyttelse er et tyndt stykke glas, der sættes direkte oven på din skærm. Det tynde glas kan hverken mærkes eller ses, når den er blevet monteret. Beskyttelsesglas er fremstillet af hærdet glas og giver en meget hårdfør overflade, der beskytter mod både slag og ridser. Skærmbeskyttelse kan derfor være en nem løsning for at undgå dyre skærmreparationer.

Fordele ved skærmbeskyttelse

Der er mange fordele ved at bruge det populære beskyttelsesglas til at beskytte din smartphone skærm. Et beskyttelsesglas er en relativ billig investering i forhold til en dyr reparation af din skærm. Derudover kan du hverken se eller mærke skærmbeskyttelsen, når den er monteret korrekt.

For at montere skærmbeskyttelse korrekt er det vigtigt at være tålmodig og koncentrere sig om at sætte det rigtigt på første gang. Men når det er gjort, har du en effektiv beskyttelse af den sårbare skærm. Derudover kan du bruge skærmbeskyttelse sammen med de fleste Samsung cover.

Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse

Er du ikke overbevist, når det kommer til beskyttelsesglas eller en anden beskyttende film over din skærm, så bare rolig. Det er også muligt at få et Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse. Du vil ofte finde den indbyggede skærmbeskyttende funktion ved et hybridcover. Med et hybridcover får du en kombination af et hårdt stødafvisende materiale og et blødt stødabsorberende materiale.

Et hybridcover med indbygget skærmbeskyttelse har ofte en forhøjet kant rundt om skærmen, som deler skærmen fra den flade overflade. Et Samsung cover med indbygget skærmbeskyttelse kan være en smart løsning, men det kan også give dig begrænsninger i forhold til materiale og design.

Kombiner et Samsung cover med skærmbeskyttelse

For at få en optimal beskyttelse af din smartphone kan du med fordel kombinere dit yndlings Samsung cover med skærmbeskyttelse. Med denne løsning får du det bedste fra begge verdener. Skærmbeskyttelsen giver dig en god og effektiv beskyttelse af din skærm, som du samtidig kan bruge stort set alle slags covers sammen med.

(Video) MyTrendyPhone / Originalt Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Silikone Cover EF-PS908

Med skærmbeskyttelse kan du derfor vælge, lige præcis det Samsung cover du ønsker. Det giver dig mulighed for at finde et cover, der matcher dine ønsker og behov både i forhold til materiale, design og egenskaber. Har du altid ønsket dig et lædercover, kan du med fordel kombinere det med et beskyttelsesglas for en komplet beskyttelse.

Find dit Samsung cover hos FoneCase

Er du også træt af at besøge butik efter butik for at finde det rette Samsung cover. Så er du kommet til det rette sted. Ved at købe dit Samsung cover ved FoneCase har du gjort det hele meget nemmere for dig selv. Vi har nemlig samlet alt hvad du behøver på ét sted. Du skal derfor ikke længere spæne rundt men blot læne dig tilbage og kigge de mange covere igennem.

Du kan søge på den smartphone model du har, og se alle de covermuligheder du har. Her kan du blive inspireret og finde et helt anderledes cover, end du måske regnede med. Har du derimod mere specifikke krav og ønsker, kan du med fordel bruge vores filtre. Her kan du få vist de Samsung covers med dine kriterier.

Bredt sortiment

Vi har samlet alt, hvad du kunne have brug for til at holde din smartphone beskyttet. Vores brede sortiment gør, at du kan finde det du leder efter samlet på et sted. Det gør det nemt og bekvemt for dig, når du skal finde det rette Samsung cover.

Er du i tvivl om hvilket Samsung cover, der er det rette for dig? Så kan du med fordel lade dig inspirere af det store udvalg. Du kan også søge efter specifikke egenskaber for at se dine muligheder. Uanset hvad du leder efter, vil vi gerne garantere dig, at du kan finde det hele lige her. Vores brugervenlige hjemmeside gør det nemt for dig at finde det, du leder efter.

Kundeservice i top

Vi har over 10 års erfaring, når det kommer til salg af covers og andre beskyttende produkter til smartphones. Vi har derfor også samlet et udvalg, der kan imødekomme enhver smag og ethvert behov. Vores velassorteret sortiment gør, at du kan finde lige præcis det, du leder efter.

Vores mangeårige erfaring gør også, at vi kan yde den bedste kundeservice, så du kan føle dig tryg, når du handler hos FoneCase. Har du spørgsmål om et bestemt produkt, eller har du spørgsmål til ordrestatus, returnering eller levering? Uanset hvad så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den bedste oplevelse. Find dit næste Samsung cover på FoneCase. Vi hjælper dig med at beskytte din smartphone imod dyre skader og grimme ridser.

(Video) MyTrendyPhone / Original Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Silikone Cover EF-PG998

FAQs

How does the Samsung case work? ›

There are hidden magnets in the front part of the flip cover. These magnets tell the device that S-View Flip Cover is attached. The glass window that is on the cover is conductive, through which you can operate only that much part of the screen leaving the rest of the screen non operable to avoid accidental touch.

How does Samsung Smart clear view cover work? ›

The Smart Clear View Cover is programmed to work seamlessly with your phone. It gives you notifications, lets you check alerts, answer or reject calls, and view your battery level without ever opening the cover. *It is recommended to remove the cover from Galaxy S20 Ultra before using Wireless PowerShare.

What is Samsung LED cover? ›

When you put your phone facedown on a surface, the Smart LED Cover lights up in beautiful, starlight-like patterns with its mood light LED. You can set how long you want it to twinkle for, and it'll make everyone stop and watch.

What is the best phone case for Samsung? ›

Best Samsung Galaxy S21, S21 Plus and S21 Ultra Cases of 2022
 • Speck cases. Tough but relatively slim S21 case. ...
 • Spigen Ultra Hybrid series. Top budget S21 case. ...
 • Samsung Leather Cover. Best leather case. ...
 • Samsung Clear Standing Cover. Best Samsung-branded S21 case. ...
 • Clckr case. S21 case with built-in stand and grip strap.
11 Nov 2022

Are Samsung cases good? ›

Samsung's own protective standing cover is the best option for most consumers. It has a sleek, decidedly high-tech design, a build that meets military drop-test standards, and a textured frame for enhanced grip.

Is Samsung clear standing cover good? ›

Very good quality case

Quality is impressive, fit is as expected of a sumsung branded case (altho OEM) and the kick-stand looks and works very nicely. A bit regret didn't order another. Small problem for me is the kickstand is too thick to slot into my current car's phone holder, will see how.

Is Samsung clear case good? ›

Very solid case, has good camera protection with a decent lip around the front. Fit is perfect, phone snaps right in. Knocked a star off because of the kickstand. It does fall off fairly easily but if you just gently set your phone down its not a problem at all.

Does Samsung cover water damage? ›

If your phone or tablet has been exposed to liquid, it will need repairs. Physical damage is not covered under the Samsung Limited Warranty, but you can still set up a service appointment.

What is smart cover mode? ›

Open or Close the Flip Cover

Flipping open the cover will wake your device and display the lock screen (or Magazine unlock screen). If a lock screen password has been set, closing the flip cover of your device will lock the screen if it is on standby.

What does a smart cover do? ›

It automatically wakes your iPad when opened and puts it to sleep when closed. You can easily fold the Smart Cover into different positions to create a stand for reading, viewing, typing, or making FaceTime calls. And it's easy to remove, so you can snap it on and off whenever you want.

What is the price of Samsung cover? ›

Samsung Mobile Covers & Cases Price in India 2019 on Snapdeal.com
SnoLatest Samsung Mobile Covers & Cases ModelsSamsung Mobile Covers & Cases Price
5Samsung J7 Pro Plain Cases 2Bro - BlackRs. 449
6Samsung Galaxy J7 Prime Printed Cover By ROBMOBRs. 399
7Samsung Galaxy j2 Cases with Stands B.kcreationsz - BlackRs. 220
7 more rows

Are Samsung cases real leather? ›

A slender silhouette made of genuine leather, this case gives your phone an elegant finish to suit any style.

Does Samsung cover screen burn in? ›

The warranty covers qualifying products used in a normal domestic environment only for unintentional or accidental screen burn.

What is the strongest phone case brand? ›

Ranked in reverse order of popularity among review sites, these case companies and their cases meet the highest standards for device protection and safety features.
 • Lifeproof Fre.
 • Pelican Shield Case. ...
 • G-Form. ...
 • Catalyst Waterproof Cases. ...
 • Case-Mate. ...
 • Griffin Survivor. ...
 • Urban Armor Gear. ...
 • Otterbox Armor. ...

Which brand phone cover is best? ›

Our top picks:
 • Best Overall Phone Case. Symmetry Series+ OtterBox. ...
 • Best Value Phone Case. Duo Incipio. ...
 • Best Waterproof Phone Case. FRĒ Series LifeProof. ...
 • Best Battery Phone Case. Mophie Juice Pack Access Zagg. ...
 • Best Clear Phone Case. Ultra Hybrid Spigen. ...
 • Best Wallet Phone Case. ...
 • Best Folio Phone Case. ...
 • Best Leather Phone Case.
31 Aug 2022

Does a Samsung phone need a case? ›

We would recommend that you invest in a case or cover for your Samsung Galaxy S8. A good cover can protect your phone from cracked screens, from drops, dents, dirt, scratches and help keep it looking like new for when you'd like to sell it.

Which cases are better hard or soft? ›

Hard plastic is considered to be the best protective cover for a phone case. The polycarbonate plastic used to make it is the best plastic to use for phone cases. It's tough and lasting and protects your phone from unwanted scratches.

Which material is best for case? ›

Hard Plastic

PC is more rigid and hard, while TPU is slightly softer and more flexible (but still not as soft as silicone and rubber). Both of these types of plastic are great at maintaining their shape, making them a durable option for people who are tough on their phone cases.

What type of screen protector is best for Samsung? ›

AACL Tempered Glass Screen Protector For Galaxy S22

Tempered glass screen protectors offer the highest impact protection because they can absorb more kinetic force than PET films; while the screen protector will shatter, your phone's actual touchscreen will remain intact.

Is it good to use back cover for mobile? ›

It protects the whole body of the mobile phone from exterior damage and also protects it against all sorts of scratches or nicks that might get onto its body. Even if you accidentally drop your phone, your phone case/cover might absorb the shock and protect your phone from getting severely damaged.

Does Samsung clear cover turn yellow? ›

Clear phone cases are normally made from silicone—a polymer that's popular for its inexpensive and flexible properties. Unfortunately, these polymers turn yellow as they age.

What is the best clear phone case? ›

While our list focuses on the iPhone 14 and 14 Pro models, clear cases are also available for older iPhones.
 • Apple Clear Case with MagSafe. ...
 • Spigen Ultra Hybrid (MagFit) ...
 • Otterbox Symmetry Series+ Clear Antimicrobial with MagSafe. ...
 • Incipio Duo for MagSafe. ...
 • Totallee Transparent Case. ...
 • Peel Super Thin Case.
22 Oct 2022

Which is better screen protector or case? ›

If You Want Impact Protection, Get a Case

These films will help you avoid scratches and provide some impact protection, but if you're worried about dropping your phone, get a case. A screen protector will not protect the back of your phone, the edges, or even the corners of the screen.

Which is better case or skin? ›

Cases are definitely bulkier than skins and that much is very obvious. What we don't know is that while cases offer incredible protection (with well-made cases) the protective bulk works against us in ways you cannot expect.

What is not covered by Samsung warranty? ›

What is not covered by Samsung warranty? The warranty does not cover damages due to abuse, cosmetic damage, defects due to third-party accessories, defects due to improper modifications (to hardware and software), purchase or use of products outside of the US, and normal wear and tear.

Which Samsung phone is waterproof? ›

From the Samsung Galaxy S7, all Samsung Galaxy S series devices have an IP68 certification. This means that all these smartphones can survive underwater at 1.5m depth for about 30 minutes. All models have this certification. So don't panic if you drop your S7 Edge, S21 FE, or S22 Ultra in the sink.

Is Samsung still waterproof after screen replacement? ›

No, not at all.

Which Colour is best for phone cover? ›

Black is one of the best colors for a phone case if you want to exude sophistication, formality, or mysteriousness.

What is the difference between mobile case and mobile cover? ›

Phone covers enclose and conceal your phone. They increase some protection against shock resistance, bumps, falls, and slips but do not provide total protection. Conversely, iPhone cases offer more security and, as a result, substantially meet the requirements for safety.

Which material back cover is good for mobile? ›

Poly Carbonate and TPU

Poly carbonate mobile cases are hard and offer great protection from scratches, whereas TPU cases are softer and smoother. A mix of these two materials offer better protection than regular plastic cases.

Does Smart Cover work with screen protector? ›

Yes it does, these glass screen protectors are specifically designed to work with those magnetic folio cases. Using a screen protector like this is the only way that you're going to be able to get screen protection if you are using one of those types of cases.

What is s view cover? ›

The cover replaces the standard back cover on the phone, keeping the phone as slim as possible. Although the S-View wakes the phone when opened, it lets people accept calls and see essential data with the cover closed (date, time, battery, etc.).

What is cover mode? ›

In [Cover Mode], you can insert covers into the printouts and insert OHP interleaves when printing on OHP transparencies. From the setting window, you can switch between the [Cover Mode] window and the [Transparency Interleave] window.

How do I activate my Smart Cover? ›

How Do I Activate Huawei Smart Cover? Go to Settings and enable Smart Cover mode. If you have a flip cover that includes a display window, you should enable Use display window.

Does Samsung care cover scratches? ›

It is worth noting that Samsung Care+ does not cover the Beneficiary's Insured Product for Cosmetic damage, which does not affect the functionality of the Insured Product such as scratches, dents, discoloration and small cracks.

Which is the best website to buy phone covers? ›

Websites To Buy Mobile Back Covers
 • DailyObjects. DailyObjects is a popular website and doesn't need an introduction. ...
 • Coverscart. Launched in 2013 Coverscart provided the much-needed innovation and creativity within the mobile accessories market. ...
 • CaseDodo. ...
 • Bewakoof. ...
 • Be Young. ...
 • BeAwara.
19 Nov 2022

What is the size of mobile cover? ›

What size is a phone case? There is no standard phone case size as there are various phone models available, but the common custom phone case size is recommended to be 1000 px x 1500 px.

Do leather phone cases overheat? ›

Leather Phone Case

Therefore, they tend to keep heat in and can contribute to your phone overheating.

How long does a leather phone case last? ›

Other Leather Phone Case Benefits

Most ordinary phone cases only last a few years before they start to break down. Leather cases, on the other hand, can last many years, and they sometimes even last longer than the phone itself. One final benefit of leather phone cases is that they are easy to grip.

Is Samsung made in China original? ›

That's because these factories are only really assembling the devices. They all get the same components and follow the same manufacturing and quality processes. You don't have to worry whether your Samsung phone is original or not based on where it was made.

Does Samsung cover AMOLED burn? ›

Samsung usually replace screens under the manufacturer warranty that have screen burn for free.

Why do Samsung's get screen burn? ›

Screen burn is caused by pixels displaying the same image or icon for an extended period of time. Static images such as apps, navigation bars, and keyboards can deteriorate pixels in the display from overuse. This causes these over-used pixels to look darker in color than others around them.

How do Smart Cases work? ›

How does it work? The Smart Battery Cases are similar in design to a silicone case but with an extra bump on the back that houses the battery pack. While attached to the ‌iPhone‌, the Smart Battery Case functions like an external battery pack, providing additional power to the ‌iPhone‌.

What do the phone cases with the white circle do? ›

Built-in Magnetic Circle:The perfectly aligned magnets attach to your iPhone 12 pro/iphone 12 Provides faster wireless charging.

How do I charge my Samsung case? ›

 1. 1 Open the charging case.
 2. 2 Check the direction of each earbud and correctly insert them into their corresponding slots in the charging case.
 3. 3 Close the charging case.
 4. 4 Connect the supplied USB Type-C cable to the charging case and plug the USB cable into a charger port. ...
 5. 5 Plug the charger into an electric socket.
22 Jul 2022

Do phone cases work? ›

Some phone cases are nothing more than accessories. Others will, at best, protect your phone from scuffs, marks, and scratches. But certain cases will protect your phone from all kinds of impact by covering the back and the edges, while some will even provide protection from water damage.

Do cases damage your phone? ›

Phone cases only cover the edges, corners, and backside of your phone, often leaving your screen exposed and vulnerable to damage. This is a drawback since the screen is one of the most vulnerable parts of your phone, so if you are asking yourself whether glass screen protectors are worth it, they probably are.

Do battery cases ruin phone battery? ›

All phone cases do not drain your battery, but the thicker and bulkier cases can. Phone cases with a battery case attached would be considered bulky even on the best cell phone battery case.

Why do people use Clear phone cases? ›

Many people choose to have a clear phone case to protect their phone as the materials they are made from can be quite slippery and too easy to slip through the hands. The most common damage done to the phone is having the screen crack.

Why do some phone cases block signal? ›

Conductive materials reduce the energy of electromagnetic waves; in other words, they block signals. The more conductive a material is, the more the impact it has on signal strength. Amongst the popular materials used to make phone cases, you will find metal and carbon fiber, which are two types of conductive material.

Why do phone cases have two holes on the side? ›

see less To answer your question there is two hole because there are two light sensors. If you look very very closely at your phone to the left of the light sensor you see there is a very faint sensor also. I could only see it in a bright light.

Which type of mobile cover is best? ›

For a baseline level of protection, choose a case made of a shock-absorbent material (like silicone or rubber) that covers your phone's vulnerable corners. Shoman advises smartphone owners against plastic cases, which do not effectively absorb shock and are likelier to translate any impact to the device itself.

Is it good to use mobile cover? ›

It protects the whole body of the mobile phone from exterior damage and also protects it against all sorts of scratches or nicks that might get onto its body. Even if you accidentally drop your phone, your phone case/cover might absorb the shock and protect your phone from getting severely damaged.

Can I charge case without pods? ›

You can charge your case with or without your AirPods inside. Charging is fastest when you use an iPhone or iPad USB charger or plug into your Mac.

How do I know my charging case is fully charged? ›

Green means fully charged, and amber means less than one full charge remains. When you connect your case to a charger, or place your MagSafe Charging Case or Wireless Charging Case on a Qi-certified charging mat, the status light will stay on for 8 seconds.

Can you charge phone through case? ›

The basic answer to this question is yes, wireless charging does work with a case attached. Many different kinds of cases, in fact.

Videos

1. MyTrendyPhone / Original Silikone Cover til Samsung Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G EF-PG780
(MyTrendyPhoneDK)
2. MyTrendyPhone / Original Samsung Galaxy S21 Plus 5G (Galaxy S21+ 5G) Silikone Cover EF-PG996
(MyTrendyPhoneDK)
3. MyTrendyPhone / Original Samsung Galaxy S21 Plus 5G (Galaxy S21+ 5G) Læder Cover EF-VG996
(MyTrendyPhoneDK)
4. Samsung Galaxy S6 og S6 Edge Covers
(Mobilsiden.dk)
5. MyTrendyPhone / Spigen Rugged Armor Cover til Samsung Galaxy S10e
(MyTrendyPhoneDK)
6. MyTrendyPhone / Original Samsung Galaxy A12 Soft Clear Cover EF-QA125
(MyTrendyPhoneDK)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated: 01/09/2023

Views: 5864

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.